Тренер Реала викликав Луніна на килим після гучної поразки
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер Реала викликав Луніна на килим після гучної поразки

Андрій Лунін
Джерело:  online.ua

Мадридський “Реал” зазнав нищівної поразки під час матчу з “Атлетіко” у півфіналі Суперкубка Іспанії. Після цього легендарний тренер Карло Анчелотті вирішив провести особисту розмову з українцем Андрієм Луніним, якому не вдалося захисти ворота “Реала” від атак суперника.

Голкіпер “Реала” Лунін пропустив чотири голи від “Атлетіко”

18 січня «Реал» програв у матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти «Атлетіко» (2:4).

Український футболіст Андрій Лунін провів на футбольному полі всі 120 хвилин та отримав від порталу Sofascore оцінку 7,5 балів.

Попри це, у наставника “Реала” Карла Анчелотті залишилося до нього чимало запитань

Спершу Антуан Грізманн вивів “Атлетіко” уперед 3:2, а пізніше Родріго Рікельме Рече добив підопічних Карло Анчелотті, змусивши Андрія Луніна вчетверте витягати м'яч із власної сітки воріт. Щоправда, вина українського голкіпера є лише під час другого взяття його володінь, коли він невдало зіграв на випередження та вибив м'яч у свого захисника Антоніо Рюдігера.

Карло Анчелотті провів особисту розмову з Луніним

Після необдуманих дій українського голкіпера на футбольному полі наставник “Реала” вирішив викликати його на килим, щоб з’ясувати, що насправді сталося.

Що важливо розуміти, Анчелотті проводив бесіди з Луніним навіть перед матчами, коли українець не грав. Тоді ці розмови були мотиваційними, а тепер Андрій потрапив під шквал критики тренера за поразку “Реала”.

Це був не найкращий твій день, і я впевнений, що ти це знаєш, - заявив наставник Луніну.

Як вдалося дізнатися ЗМІ, український воротар визнав свою помилку.

Також Карло Анчелотті розповів журналістам, що він думає про гру Луніна.

Лунін? Я не хочу робити індивідуальний аналіз. Ми могли зіграти краще, коли рахунок був рівним. Ми контролювали гру і не повинні були так форсувати її, але ми це зробили. Це була помилка молодості. Коли гра під твоїм контролем, іноді ти не повинен форсувати її, — зазначив наставник “Реалу”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?