Тренер Рєбров визначився із заявкою збірної України на матч проти Північної Македонії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер Рєбров визначився із заявкою збірної України на матч проти Північної Македонії

Футбол
Джерело:  УЄФА

У суботу, 14 жовтня, збірна України зіграє проти Північної Македонії у відборі на Євро-2024.

Збірна України назвала заявку на матч проти Північної Македонії у відборі на Євро-2024

Збірна України з футболу назвала заявку на поєдинок проти Північної Македонії у відборі на чемпіонат Європи-2024.

До заявки збірної України увійшли 23 футболісти. Серед них немає захисника Сергія Кривцова, який прибув до розташування національної команди з ушкодженням, а також центрбека Дениса Попова та форварда Назарія Русина.

Матч проти Північної Македонії відкриває для України програму жовтневого вікна відбіркових ігор на Євро-2024. Після цього у вівторок, 17 жовтня, на українців очікує поєдинок проти Мальти.

Перед першою жовтневою грою Україна має однакову кількість очок з Північною Македонією після п'яти матчів (по 7), випереджаючи суперника лише за додатковими показниками. Стільки ж очок має і збірна Італії, яка перший з двох жовтневих поєдинків проведе проти команди Мальти.

Матч Україна - Північна Македонія відбудеться у суботу, 14 жовтня у Празі, початок о 16:00 за київським часом.

Що відомо про відбір на Євро-2024

Україна вдруге зіграє проти Північної Македонії у відборі на Євро-2024. Перша, гостьова гра, закінчилася для українців вольовою перемогою з рахунком 3:2.

До фінальної частини Євро-2024 вийдуть дві найсильніші команди з кожної відбіркової групи.

На Євро-2024 вже відібралися три команди через відбірковий турнір: Франція (група В), Бельгія (група F), Португалія (група J).

Україна зберігає шанси кваліфікуватися на Євро через Лігу націй. Для цього дві збірні з Ліги В (Ізраїль, Боснія і Герцеговина, Сербія, Шотландія та Фінляндія) мають здобути прямі путівки на чемпіонат у Німеччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?