Третя штурмова бригада вдарила по командному складу РФ в районі Авдіївки — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Третя штурмова бригада вдарила по командному складу РФ в районі Авдіївки — відео

Третя штурмова бригада

Бійці третьої штурмової бригади ліквідували місце дислокації командного складу російського підрозділу на Авдіївському напрямку.

Відео удару по КСП окупантів в районі Авдіївки

У бригаді повідомляють про ліквідацію місця дислокації командного складу ворожого підрозділу, проти якого б’ється на Авдіївському напрямку Третя штурмова бригада.

Також знищено гаубицю Д-30 у самій Авдіївці, вогнем якої ворог міг діставати наші позиці й техніку.

Українські бійці розповіли, що КСП батальйону однієї з бригад росіян виявили розвідники Батальйону безпілотних систем.

Після підтвердження цілі, до її знищення приступили бійці 2-ї артбатареї «Martial Family» 2-го САДн, і завдали потужних артилерійських ударів 152-мм калібром.

Сьогодні противник штурмує малими піхотними групами, і втрата батальйонного командування — деморалізація для особового складу та ураження координації дій окупантів. Це дозволить підрозділам Третьої штурмової ще ефективніше тримати оборону позицій й контратакувати сили противника під Авдіївкою, — зазначили у бригаді.

Ситуація на Авдіївському напрямку

14 березня Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський побував на Авдіївському напрямку.

Він розповів, що там противник зосередив основні зусилля і вже декілька діб поспіль намагається прорвати оборону наших військ у смугах трьох бригад.

Сирський зазначив, що найбільш ефективним способом ведення оборони є в цих умовах є знищення бронетехніки та штурмових груп піхоти противника:

  • вогнем артилерії,

  • діями бронегруп,

  • застосуванням ударних безпілотних систем різних типів,

  • захист від ворожих дронів своїх підрозділів засобами РЕБ,

  • знищення пунктів управління ворожими БПЛА ударами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?