Три найбільш вишукані виходи королеви Ранії в 2021 році
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Три найбільш вишукані виходи королеви Ранії в 2021 році

Три найбільш вишукані виходи королеви Ранії в 2021 році
Джерело:  online.ua

Цьогоріч королева-консорт Йорданії Ранія аль-Абдалла неодноразово зачаровувала прихильників вишуканими образами. Ми вирішили розглянути три найбільш елегантні з них. 

Джерело: Instagram королеви Ранії

Вихід королеви під час святкування Дня Незалежності Йорданії у вишитій сукні вразив і вкотре підкреслив її вміння поєднувати кольори. Ранія неодноразово демонструвала свою прихильність до елементів вишивки, на цей раз вона вирішила поєднати її зі вставками хакі та залишилася при цьому в межах некрикливих відтінкових рішень.

Ще один стильний і водночас вишуканий образ монархиня продемонструвала перед початком навчального року, коли у супроводі чоловіка провела зустріч з найкращими учнями Таджіхі. Вона одягнула світлобежеву сукню міді і поєднала її з бордовими туфлями та маскою в тон.

Одну з робочих поїздок королева Йорданії відвідала в білій сорочці та блакитних штанах. Як і у вищезгаданих випадках, Ранія неабияку увагу приділила укладці та макіяжу.

 Що відомо про королеву Ранію

Ранія Аль-Яссин народилася у Кувейті в сім'ї палестинців, навчалася у Новій англійській школі, згодом закінчила Американський університет в Каїрі за спеціальністю бізнес-адміністрування.

На початку дев'яностих сім'я Ранії була змушена була тікати в Йорданію. Після звільнення Кувейту від іракської окупації, палестинців звинуватили в співробітництві із окупантами.

Після одруження з королем Абдаллою бін Аль-Хусейном стала відомою за свою діяльність у сфері освіти, здоров'я, розширення можливостей спільноти, молоді, крос-культурного діалогу та мікрофінансів. Має двох дочок і двох синів.

Започаткувала AАль-Аманський фонд майбутнього сиріт у 2003 році і має партнерські стосунки з різними університетами, надаючи стипендії для йорданських студентів закордоном.

Є авторкою трьох книг:

  • «Подарунок короля» — дитяча книжка про короля Хусейна, видана до перших роковин його смерті.

  • «Вічна краса» — написана до дня матері 2008 року, історія про дівчинку, яка розмовляє з овечками, шукаючи найкрасивішу річ у світі.

  • «Маха з гір» — про дівчинку, що понад усе хотіла вчитися.

Читайте також:

  • "Червоне повідомлення" від Netflix встановило рекорд за кількістю переглядів

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?