Це було круто. В мережі показали політ надсучасного винищувача-неведимки F-35
Категорія
Світ
Дата публікації

Це було круто. В мережі показали політ надсучасного винищувача-неведимки F-35

Це було круто. В мережі показали політ надсучасного винищувача-неведимки F-35
Джерело:  online.ua

Американський винищувач F-35 Lightning II під час польоту на авіашоу пройшов на наднизькій висоті.

Джерело: The War Zone

В мережі показали політ надсучасного винищувача-неведимки F-35

Літак Повітряних сил здійснив "приголомшливий та видовищний" маневр на наднизькій висоті. Його зміг зафільмувати фотограф Ендрю Кінг ще торік, проте опублікував його у соцмережах лише зараз. Видання дізналось, що керувала винищувачем майор Повітряних сил Крістін "Бео" Вулф з 388-го винищувального крила на авіабазі Хілл у штаті Юта.

У Повітряних силах США кажуть, що роль демонстраційної групи — показати можливості F-35. Винищувач є найсучаснішим багатоцільовим винищувачем-невидимкою 5 покоління у складі армії. Відео, яке опублікував фотограф, показує переліт "Бео" з аеропорту Боїнг Філд у Сіетлі, штат Вашингтон на авіашоу Boeing Seafair.

Мій приятель привіз свою вантажівку, ми стояли на ній й зовсім не очікували такого досвіду. Але це було круто!, — розповідає Ендрю.

Від швидкості польоту та надзвичайно потужної тяги у 19 500 кг двигуна F135 Ендрю з другом ледь не знесло. Винищувач залишає за собою потужний вихор.

Чудово підходить для авіашоу, але дуже довгі і стійкі парові сліди на кінчиках крил F-35 є відомим недоліком конструкції, оскільки вони значно погіршують візуальне виявлення в багатьох умовах, — пише автор видання.

 Що відомо про винищувачі F-35

F-35 – це багатофункціональний літак американського виробництва, що входить в лінійку винищувальної авіації 5 покоління. Це вже інноваційна модель винищувача, в можливості якого внесені функції зброї сучасного світу.

В основні функції літака входить виконання декількох задач, що і працює на його багатопрофільну класифікацію.

Метою розробників було створення винищувача, що буде здатен виконувати скороченій зліт і робити вертикальну посадку, такої машини, що в змозі забезпечити потреби як морської піхоти так і військово-повітряних сил.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?