Це до біса красиво — репер will.i.am прилетів до Києва й гуляє на Подолі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це до біса красиво — репер will.i.am прилетів до Києва й гуляє на Подолі

Це до біса красиво — репер will.i.am прилетів до Києва й гуляє на Подолі
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський репер, продюсер і фронтмен гурту Black Eyed Peas will.i.am (Вільям Адамс) неочікувано для всіх прилетів до Києва і прогулявся ранковим Подолом. На вулиці Спаській артист помітив на одному з будинків мурал Нунка, який його неабияк вразив.

Джерело:  Інстаграм will.i.am

Репер will.i.am прилетів до Києва й поділився враженнями під прогулянки Подолом

"Я йду по вулиці в Києвї, в Україні. Дивлюся на будівлю, і що я бачу? Малюнок Нунка! Це Нунка, брат! Це до біса красиво!" - вигукує вражений репер в Instagram-історіях.

Мурал, який так вразив американського музиканта, 6 років тому був створений бразильським стріт-артером Франциско Родріго да Сільвою, який також відомий під псевдонімом - Нунка. На ньому зображений козак, лице якого розписують руки представників корінних народів Бразилії.

Не можна не згадати про те, що розпис пам'ятника архітектури на Спаській 6А зустрів свого часу чимало супротивників. Щоб перешкодити художнику працювати, активісти викликали поліцію і зверталися до Подільської райадміністрації.

Гучний скандал почав втихати після того, коли керівники проекту Art United Us надали всі необхідні документи, включно з дозволом мешканців будинку.

Фото - Wikipedia

Нунка вважається одним із найвідоміших вуличних художників свого покоління, тому не дивно що його роботу впізнав й will.i.am.

Його роботи з'являлися у Гонконгу, Пекіні, Маямі, Лос Анджелесі, Мілані, Франкфурті, Лісабоні та інших містах світу. У своїй творчості він намагається поєднувати сучасну міську культуру з давнім минулим Бразилії.

Що потрібно знати про will.i.am

Will.i.am (укр. Віллайем) — американський співак, актор і музичний продюсер, один з творців і соліст групи Black Eyed Peas та власник продюсерської компанії «will.i.am Music Group».

Артист живе в Лос-Анжелесі з матір'ю Деброю Кейн, бабусею Сарою Кейн, старшим братом Карлом і сестрою Селестою Адамс.

У стилі Will.i.am'а величезну роль відіграють аксесуари. Will.i.am просто не може жити без оригінальних головних уборів (кепочок) абсолютно непередбачуваною форми і гамми.

will.i.am (фото - facebook.com/EluvioLIVE)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?