Це глобальний удар: глава СБУ Малюк назвав причину масових обшуків
Категорія
Україна
Дата публікації

Це глобальний удар: глава СБУ Малюк назвав причину масових обшуків

Це глобальний удар: глава СБУ Малюк назвав причину масових обшуків
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України заявила, що масштабні оперативно-слідчі заходи, які силовики проводять 1 лютого, це глобальний удар по внутрішньому ворогу, який наказав здійснити президент Володимир Зеленський. За словами очільника СБУ Василя Малюка, це тільки початок — українці можуть розраховувати на продовження.

Джерело: Фейсбук-сторінка СБУ

Глава СБУ Малюк пояснив масові обшуки, який проводить спецслужба 1 лютого

Василь Малюк звертає увагу на те, що насамперед йдеться про відпрацювання осіб, котрі своїми діями шкодять безпеці держави у різних сферах:

  • зрадників України;

  • агентів російських спецслужб;

  • представників організованої злочинності;

  • посадовців, чиновників і корупціонерів, котрі підривають економіку країни і стабільне функціонування оборонно-промислового комплексу тощо.

Він також офіційно підтвердив, що 1 лютого в рамках відкритих проваджень у різних регіонах нашої країни відбуваються десятки обшуків і вручення підозр фігурантам справ.

За словами Малюка, СБУ буде регулярно звітувати українцям про результати своєї роботи.

СБУ проводить обшуки за наказом Зеленського

Окрім того, Василь Малюк повідомив, що СБУ наразі виконує завдання українського лідера Володимира Зеленського та завдає глобального удару по внутрішньому ворогу.

І яскраве свідчення цьому – масові обшуки, вручення підозр та затримання зловмисників різного калібру. Це тільки перший етап тієї комплексної і системної роботи, яку вже проводить Служба безпеки. Й ми не плануємо зупинятися! Кожен злочинець, який має зухвалість шкодити Україні, особливо в умовах війни, повинен чітко усвідомити – ми вдягнемо кайданки йому на руки. СБУ докладе до цього максимум зусиль, - обіцяє Василь Малюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?