Це не біткоїн: відомий мільярдер назвав найсильнішу криптовалюту
Категорія
Технології
Дата публікації

Це не біткоїн: відомий мільярдер назвав найсильнішу криптовалюту

Це не біткоїн: відомий мільярдер назвав найсильнішу криптовалюту
Джерело:  online.ua

Протягом останніх декількох тижнів вартість біткоїна та інших криптовалют стрімко зростає. Згідно з останніми даними, капіталізація ринку цифрових монет перетнула позначку у 2 трильйони доларів. До росту після тривалого застою також повернулася ціна криптовалюти-жарту – Dogecoin.

Джерело: Forbes

Ціна моенти Dogecoin почала швидко зростати

Улюбленій криптовалюті Ілона Маска вдалося подорожчати більше, ніж на 10% протягом минулого тижня. Dogecoin зміг вперше з середини червня перетнути позначку у 30 центів за монету.

Не можна не звернути увагу на те, що потужним поштовхом для криптовалюти стала нещодавня заява американського мільярдера та власника баскетбольного клубу Dallas Mavericks Марка Кубана. За його словами, Dogecoin – це найсильніша криптовалюта.

"Dogecoin – це засіб, який можна використовувати для придбання товарів та послуг. Коли справа доходить до використання його як платіжного засобу, то спільноті Doge немає рівних", - наголосив мільярдер.

Цю заяву уже підтримав відомий прихильник криптовалют Ілон Маск. Американський винахідник звернув увагу на те, що він говорить про це вже давно.

Що важливо розуміти, багато інвесторів та аналітиків часто висловлюють свою підтримку цій цифровій монеті. Окрім того, вони не приховують, що використовують Dogecoin у своїх проєктах. Так, з березня за товари Dallas Mavericks можна платити з допомогою криптовалюти-мему. Ба більше, космічна компанія Ілона Маска SpaceX має намір на незабаром відправити Doge на Місяць.

Згідно з останніми даними, наразі ціна Doge коливається на рівні 0,33 долара за монету. Її ринкова капіталізація становить 44,3 мільярда доларів.

Хоча вартість монети нестримно зростає, її ціна все ще на 70% менша рекордного показника – 0,74 долара. Як уже згадувалося раніше, Dogecoin зріс в ціні майже на 10 000% в порівнянні з минулим роком.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?