Це не блеф: Путін знову заговорив про ядерний удар
Категорія
Політика
Дата публікації

Це не блеф: Путін знову заговорив про ядерний удар

Це не блеф: Путін знову заговорив про ядерний удар
Джерело:  online.ua

21 вересня російський диктатор Володимир Путін, після оголошення часткової мобілізації у РФ, знову почав залякувати міжнародну спільноту застосуванням ядерної зброї.

Джерело: росЗМІ

Путін пригрозив Заходу ядерною зброєю

Очільник Кремля вкотре поскаржився на "колективний Захід", на його "погрози" Росії, а також допомогу Україні.

Деякі безвідповідальні політики на Заході не тільки говорять про плани щодо організації поставок Україні далекобійних наступальних озброєнь, систем, які дозволять наносити удари по Криму, інших регіонах Росії – такі терористичні удари, зокрема, з використанням західної зброї, вже завдають по прикордонних населених пунктах у Бєлгородській, Курській областях, - бідкається Путін.

Він також збрехав, що бійці НАТО "в режимі реального часу" проводять розвідку на півдні Росії, а "у Вашингтоні, Лондоні, Брюсселі прямо підштовхують Київ до перенесення військових дій на територію РФ".

Окрім того, російський диктатор додав, що це нібито Захід розпочав ядерний шантаж РФ, а країна-агресорка просто захищається.

Тим, хто дозволяє собі такі заяви щодо Росії, хочу нагадати, що наша країна також має в своєму розпорядженні різні засоби ураження, а за окремими компонентами – і більш сучасні, ніж у країн НАТО. У разі загрози територіальній цілісності нашої країни, для захисту Росії і нашого народу ми, безумовно, використаємо всі наявні в нашому розпорядженні засоби. Це не блеф, - заявив Путін під час свого звернення до росіян.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?