Турчинов зізнався, що просив Медведчука передати Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов зізнався, що просив Медведчука передати Путіну

Турчинов зізнався, що просив Медведчука передати Путіну
Джерело:  online.ua

Колишній секретар РНБО Олександр Турчинов стверджує, що жодних перемовин з очільником Кремля Володимиром Путіним та проросійськими бойовиками не проводив. Окрім того, він додав, що керівника політради "ОПЗЖ" Віктора Медведчука на такі переговори не вповноважував.

Джерело:  пресслужба  Олександра Турчинова

Турчинов розповів про зустріч з Медведчуком

"Навесні 2014 року у мене була зустріч з Віктором Медведчуком, якого привів до мене народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич. Під час цієї зустрічі Медведчук повідомив мені, що Кремль вважає легітимним президентом виключно Віктора Януковича, не визнає мене керівником країни і не буде вести зі мною переговорів, тому що вважає очільником хунти, що захопила владу насильницьким шляхом, але він може передати будь-яку інформацію Путіну від мене. На що я сказав пану Медведчуку, щоб той передав Путіну, щоб Росія негайно звільнила Крим і припинила агресію проти України", - розповів Олександр Турчинов.

За словами колишнього секретаря РНБО, після цього Медведчук перепитав: "А серйозно?", а він сказав, що "це серйозно і інших пропозицій для Кремля немає".

Олександр Турчинов запевняє, що на початку військового конфлікту у нього, як і у очільника українського парламенту були 2 бесіди тільки з одним представником російського керівництва – главою Державної думи Наришкіним – 28 лютого та 1 березня.

Політик продовжує запевняти, що під час цих телефонних перемовин лише "вимагав припинити російську військову агресію проти України".

За словами керівника політради "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука, якого підозрюють у держзраді, він проводив переговори з бойовиками ОРДЛО, бо його на це вповноважили спершу в.о. президента Олександр Турчинов, а пізніше п’ятий президент Петро Порошенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?