Творці "Холостячки" прокоментували гучний розрив Ксенії Мішиної й Еллерта
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Творці "Холостячки" прокоментували гучний розрив Ксенії Мішиної й Еллерта

Творці "Холостячки" прокоментували гучний розрив Ксенії Мішиної й Еллерта
Джерело:  online.ua

Ведучий телепроєкту "Холостячка" Григорій Решетник вперше вирішив прокоментувати розрив романтичних стосунків Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта. На його переконання, парі потрібно стати більш стриманими в емоціях, щоб врятувати своє щастя.

Джерело: "Факты"

За словами телеведучого, він чудово усвідомлює, що відчувають Мішина та Еллерт, оскільки мав можливість спостерігати за парою ще тоді, коли зароджувалися їхні стосунки на проєкті.

Григорій Решетник прокоментував розрив Мішиної та Еллерта

Ведучий телепроєкту відверто зізнається, що йому складно коментувати цю сумну звістку.

"Я не бачився із Сашком і Ксюшею після того, як з'явилася інформація про їхнє розставання. Мені здається, вони дуже емоційні. Їм варто було б стати стриманішими. Але мені їхня пара дуже подобалася", - зазначив Григорій Решетник.

Ведучий не приховує, що хотів би побачити примирення колишньої закоханої пари. Шоумен також звернув увагу на те, що якщо Ксенія та Олександр розсталися остаточно, вони однаково матимуть величезну кількість хороших спогадів.

"Але якщо навіть і розлучилися назавжди, що ж – таке життя. Думаю, у них усе одно залишаться прекрасні спогади один про одного та час, що провели разом", – озвучив свою думку з цього приводу Решетник.

Що відомо про розрив Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

Нагадаємо, що 16 липня Ксенія Мішина повідомила про остаточний розрив романтичних стосунків з автором "Кварталу 95" Олександром Еллертом.

За словами акторки, розставання було раптовим, проте це сталося назавжди. Олександр Еллерт нібито не повинен більше брати участь у її житті, адже останній рік виявився для жінки дуже драматичним.

Схоже, що самого Еллерта зачепили ці слова. Він опублікував на сторінці скриншот з Вікіпедії, де пише пояснення до слова "драма".

Що цікаво, гуморист дозволив коментувати допис прихильникам, тоді як Мішина обмежила таку можливість і попросила нічого не запитувати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?