У Чорному морі виявили човен з тілами двох загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

У Чорному морі виявили човен з тілами двох загиблих

У Чорному морі виявили човен з тілами двох загиблих
Джерело:  online.ua

Біля острова Березань у Чорному морі знайшли перевернутий човен з тілами двох загиблих чоловіків. За даними ДСНС, загиблих виявив місцевий рибалка, який проінформував черговий відділ прикордонної служби "Очаків".

Джерело: ДСНС

Наразі одна людина з компанії з трьох чоловіків вважається зниклою безвісти. Тіла загиблих 1949 та 1961 років народження рятувальники вже переправили на берег для подальшого їх огляду поліцейськими. Третього чоловіка поки що розшукують.

У ДСНС наголошують:

“При поривах вітру та у туман не виходьте на воду - це небезпечно! Завжди звертайте увагу на інформацію синоптиків про штормові попередження”.

Цього місяця ми вже повідомляли про інші надзвичайні ситуації. Зокрема, 10 листопада у Кривому Розі знайшли мертвим двоюрідного брата покійного ексмера міста Костянтина Павлова. За попередньою версією слідчих, чоловік здійснив суїцид, затягнувши зашморг, передсмертної записки він не залишив.
У четвер, 4 листопада, на території Києво-Печерської лаври сталася пожежа. Тоді вогнем огорнуло покрівлю майстерні по розпису ікон.

Також ввечері 5 листопада у Сьєрра-Леоне вибухнув танкер, внаслідок катастрофи, за словами журналістів, які висвітлювали цю подію, загинуло понад сто людей.

Надзвичайні події жовтня 

Минулого місяця також відбулось немало резонансних НС. Наприклад, 26 жовтня на Рівненській АЕС зафіксували аварію. Йдеться про розгерметизацію водневого трубопроводу і спалах водню. Працівники станції миттєво зреагували і перекрили трубопровід, завдяки цим діям вдалося уникнути можливих більш серйозних наслідків.

Тим часом у Росії 18 жовтня відбулася стрілянина у школі - 12-річний учень прийшов на заняття із батьківською рушницею, оскільки, з його слів, розізлився на однокласників і вчителів.

Хлопець пояснює свій вчинок також тим, що напередодні йому наснився Бог, який підказав, що робити. Тим часом до цього інциденту вчителі та однокласники характеризували хлопця позитивно.

Читайте також:

  • В Україні взимку можуть розпочатися віялові відключення електроенергії.

  • СБУ оприлюднила секретні документи про Чорнобильську катастрофу.

  • Зеленський оголосив про меморандум із США щодо енергоблоку Хмельницької АЕС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?