У деокупованій Харківській області знайшли 22 катівні
Категорія
Україна
Дата публікації

У деокупованій Харківській області знайшли 22 катівні

У деокупованій Харківській області знайшли 22 катівні
Джерело:  online.ua

Українські поліцейські знайшли на звільнених територіях Харківщини 22 катівні росіян. Про це повідомив очільник Головного управління Національної поліції у Харківській області Володимир Тимошко.

Джерело: "Інтерфакс-Україна"

На Харківщині знайшли 22 місяця тортур

Встановлено 22 місця тортур. Ми встановлюємо за свідченнями свідків чи потерпілих людей, які через них пройшли, - пояснив Володимир Тимошко.

За його словами, катівні, зокрема знайшли у Вовчанську (2), Куп'янську (4), Шевченковому (2), Ізюмі (4), Козачій Лопані (3), Липцях, Великому Бурлуку, Пісках-Радьковських, Боровій.

Поліцейські також звертають увагу на те, що наразі озвучити точнц кількість людей, які пройшли через ці тортури, не можна, оскільки частину людей вивезли до Росії.

Окрім того, вдалося дізнатися, що російські солдати також вивозили людей на територію РФ, катували їх там, а потім повертали в Україну.

У них є місце в Шебекіному (Бєлгородська область – ІФ), де знаходяться наші військові та поліцейські полонені. Там вони (окупанти – ІФ) також катували людей... Кілька днів тому ми вилучили тіло двох закатованих військовослужбовців. Їх ми точно знаємо, вивозили через Гоптівку у бік Бєлгорода, а повернули назад тіла. Тобто, швидше за все, мали місце тортури на території РФ. Є свідчення людей, які кажуть, що також тіла вивозили до РФ, - розповідає очільник Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?