У Держдумі РФ пропонують новий прапор Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Держдумі РФ пропонують новий прапор Росії

У Держдумі РФ пропонують новий прапор Росії
Джерело:  online.ua

У Росії уже почали лунати ідеї щодо заміни триколора радянським символом.Так, 18 травня депутат російської Держдуми від анексованого РФ Криму Михайло Шеремет виступив із пропозицією визнати прапор перемоги новим державним прапором.

Джерело: росЗМІ

у Держдумі РФ заговорили про новий прапор

Михайло Шеремет почав стверджувати, що пишається радянським прапором, який "фактично заборонив Захід". Окрім того, він традиційно повторив путінські наративи про "відродження супердержави". На переконання російського політика, саме тому прапор СРСР нині теж актуальний як "символ” такого відродження.

Вони бояться цього символу, оскільки червоний прапор перемоги нагадує їм про велич нашого народу та нашу велику перемогу. Я думаю, що настав час визнати прапор Перемоги нашим державним прапором, - заявив Михайло Шеремет.

Також російський депутат повторив заяви Путіна про те, що колись "діди воювали" під цим прапором у Другій світовій війні, а зараз РФ "протистоїть неонацистам, які відродилися в Україні".

Фото - відкриті джерела

Не можна також не згадати про те, російські військові на своїй техніці малюють символ "Z". Пропаганда країни-агресорки почала активно націоналізовувати латинську літеру "Z", яка стала символом війни Росії проти України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?