У Франції люди розгромили два центри вакцинації через рішення Макрона
Категорія
Світ
Дата публікації

У Франції люди розгромили два центри вакцинації через рішення Макрона

У Франції люди розгромили два центри вакцинації через рішення Макрона
Джерело:  online.ua

У Франції розлючені люди неочікувано для всіх розгромили два центри вакцинації під час протестів проти запровадження владою країни жорсткіших правил карантину.

Джерело: "ВВС.Україна"

Рішення офіційного Парижу щодо правил карантину спровокувало масштабні протести

Згідно з останніми даними, мітингувальники атакували один із закладів на південному сході країни, заливши його водою з пожежних рукавів.

Трохи пізніше інша клініка на південному заході була частково зруйнована в результаті підпалу.

Варто зверунти увагу на те, що напади містян відбулися у вихідні дні на тлі масових акцій проти обмежувальних заходів через Covid-19. Учасниками цих протестів стали понад 100 тис. людей.

Що важливо розуміти, оновлені заходи включають обов'язкові щеплення медичних працівників та медичні перепустки для доступу до більшості громадських місць. Французи звинувачують команду французького лідера Еммануеля Макрона у придушенні їхніх свобод.

"На мітингу в Парижі в суботу французька політична діячка Мартін Воннер сказала протестувальникам "взяти в облогу" офіси законодавців, які підтримали обмежувальну політику уряду. Відомому скептику щодо вакцин Воннер тепер загрожує потенційне розслідування, в неділю її змусили залишити свою опозиційну групу в парламенті. Вона сказала, що її слова неправильно витлумачили. Обурення людей викликав останній план Макрона, який уряд запровадив, щоб приборкати дуже заразний штам коронавірусу Дельта. За час пандемії у Франції від Covid-19 загинули понад 111 тис. людей. Хвороба також завдала серйозної шкоди економіці країни", - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те,що нещодавно французькі вчені попередили про четверту хвилю в найближчі місяці.

Що важливо розуміти, наразі лише трохи більше половини населення отримали першу дозу вакцини та менш як 40% зробили два уколи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?