У G7 нагадали Україні про одну з головних умов руху до ЄС
Категорія
Україна
Дата публікації

У G7 нагадали Україні про одну з головних умов руху до ЄС

У G7 нагадали Україні про одну з головних умов руху до ЄС
Джерело:  online.ua

Посли країн "Великої сімки" плекають надію, що з’їзд суддів невдовзі призначить вісім нових членів Вищої ради правосуддя. Представники G7 звертають увагу на те, що формування ВРП - одна з ключових реформ, від яких залежить подальший рух України до членства у Європейському Союзі.

Джерело: Твіттер-сторінка G7AmbReformUA

"Велика сімка" назвала одну з ключових умов для руху України до ЄС 

Група семи звертає увагу на те, що українській владі все-таки вдається в умовах війни продовжувати реформи.

Вітаємо оприлюднення Етичною радою рішень щодо кандидатів на посаду члена Вищої ради правосуддя від з’їзду суддів. Очікуємо, що в січні З’їзд суддів призначить 8 нових членів Вищої ради правосуддя. Це відновить роботу ВРП, зміцнить стійкість України під час війни та виконає ключову умову для шляху до ЄС, - наголошують представники "Великої сімки".

Не можна також не згадати про те, що Венеційська комісія похвалила офіційний Київ за успішну процедуру очищення Вищої ради правосуддя.

Однак активісти, які уважно стежать за реалізацією судової реформи, стурбовані тим, що всередині судової системи спробують саботувати призначення, необхідні для створення повноважної ВРП.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?