Військові РФ вдруге завдали удару по ТЕС на Вінниччині
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ вдруге завдали удару по ТЕС на Вінниччині

Військові РФ вдруге завдали удару по ТЕС на Вінниччині
Джерело:  online.ua

Представники компанії "ДТЕК" повідомили про черговий ракетний удар кремлівської армії по Ладижинській ТЕС на Вінниччині. 

Джерело: Facebook-сторінка  "ДТЕК"

Що відомо про ракетну атаку окупантів по Ладижинській ТЕС

Це відбулося у той момент, коли на місці працювали рятувальники. Є постраждалі. За попередньою інформацією - 6 осіб. Постраждалим була оперативно надана медична допомога, їх доправлено до лікарні, - повідомляють представники "ДТЕК".

В компанії зазначили, що поранених або загиблих працівників під час ракетної атаки по станції не зафіксовано.

В результаті обстрілу знову пошкоджено енергетичне обладнання підприємства. Коли буде дозволяти безпекова ситуація, працівники теплоелектростанції почнуть роботи з відновлення, - наголосили в компанії.

Наразі без електроенергії після масованих ракетних атак кремлівської армії залишається третина Львова.

Внаслідок ракетного удару 30% Львова тимчасово без електроенергії. Також перебої з водопостачанням у Сихівському та Франківському районах міста, - повідомляє мер Андрій Садовий.

При цьому в Міноборони РФ цинічно збрехали по досягнення всіх цілей під час масованих ракетних ударів по Україні.

Сьогодні російські збройні сили продовжили масований удар високоточною зброєю великої дальності повітряного і морського базування по об'єктах військового управління та енергетики України, мета удару досягнута, всі визначені об'єкти уражені, - заявляють представники Міноборони країни-агресорки.

Окупанти повідомили, що вони знищили "дві бази зберігання пального для української військової техніки біля Дніпропетровська та Павлограда на Дніпропетровщині, 5 складів озброєння, зокрема об'єднаного угруповання українських військ "Примор'я" біля Миколаєва".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?