У Генштабі спростували інформацію про загибель 108 військових на Авдіївському напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

У Генштабі спростували інформацію про загибель 108 військових на Авдіївському напрямку

Генштаб ЗСУ
ЗСУ

У Генштабі повідомили, що поширена у соцмережах інформація про нібито загибель 108 бійців з бригади на Авдіївському напрямку є неправдивою.

Генштаб спростував інформацію про загибель бійців

Генеральний штаб ЗСУ заявив, що інформація про нібито загибель 108 військових в одній із бригад на Авдіївському напрямку перед Різдвом — це фейк.

Інформація в соцмережах про начебто 108 загиблих в одній із бригад на Авдіївському напрямку напередодні Різдва – фейк, повідомили в Генштабі.

Що цьому передувало

Напередодні політтехнолог Віталій Бала написав у Facebook пост, що військових з однієї бригади, які служать поблизу Авдіївки, відпустили на тиждень додому, але не всіх, тому вони нібито тягнули жереб.

Усі, хто витягнув жереб, сіли в автобуси і поїхали, але не доїхали, сімʼям прийде горе. Мова про 108 захисників, — написав Віталій Бала.

За даними Генштабу, станом на ранок 26 грудня Сили оборони продовжують стримувати російські війська на Авдіївському напрямку, окупанти не полишають спроб оточити місто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?