У Горлівці точковим ударом знищено понад 100 росіян
Категорія
Україна
Дата публікації

У Горлівці точковим ударом знищено понад 100 росіян

У Горлівці точковим ударом знищено понад 100 росіян
Джерело:  online.ua

12 грудня в тимчасово окупованій Горлівці на Донеччині ЗСУ нанесенням точкового удару знищили понад сотню російських окупантів. Операція пройшла успішно завдяки роботі українського підпілля в Горлівці.

Джерело: Центр національного спротиву

ЗСУ ліквідували понад 100 росіян

Операція стала можливою завдяки координації підпілля та ЗСУ. Військовим були передані дані щодо розміщення особового складу окупантів та їх техніки. В результаті за координатами відпрацювали українські сили. За попередніми даними було знищено понад 100 людей особового складу ворога та техніку, – зазначається у повідомленні.

У Центрі національного спротиву додали, що кожен такий удар зменшує наступальний потенціал ворога й наближає Україну до перемоги.

Центр національного спротиву нагадує, що причетним до перемоги може стати кожен. Якщо вам відомо, де розташований склад ворога чи командний пункт, то ви можете анонімно повідомити координати на сайті.

Також нагадуємо, що триває полювання на вагнерівців. Передавайте дані про розміщення скупчення злочинців, які називають себе “приватною армією”, й кожен оркестр отримає свої овації, – наголосили у ЦНС.

Окупаційна армія РФ втратила у війні проти України більшість досвідчених військових

Нагадаємо, нещодавно військовий експерт Олег Жданов заявив, що за 9 місяців повномасштабної війни РФ проти України ЗСУ ліквідували 13 генералів окупаційної армії РФ, що є безпрецедентним рекордом.

За дев’ять місяців війни втратити 13 генералів – це нонсенс, це рекорд для Книги Гіннеса, — зазначив експерт.

За його словами, в армії окупантів також спостерігається дефіцит справних танків.

Експерт зазначив, що російська армія до вторгнення мала у бойовому стані близько 3,5 тис танків, тоді як наразі з них залишилось справних не більше 500.

Через помітний дефіцит росіяни останнім часом активно шукають танки Т-72 і Т-62у себе та у Білорусі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?