У Греції священник облив кислотою сімох митрополитів
Категорія
Світ
Дата публікації

У Греції священник облив кислотою сімох митрополитів

У Греції священник облив кислотою сімох митрополитів
Джерело:  online.ua

24 червня офіційно стало відомо, що грецька поліція заарештувала священника після того, як він вилив кислоту на сімох митрополитів. Варто зазначити, що останні зібрались на дисциплінарне слухання проти нього в афінському монастирі.

Джерело:  Ekathimerini

У Греції розгорівся скандал навколо священника, який напав на митрополитів

За словами місцевих журналістів, поліцейський, який намагався допомогти митрополитам, і двоє адвокатів також постраждали в результаті нападу, який відбувся в монастирі Петракі, штаб-квартирі православної церкви Греції.

Як стверджують представники грецької поліції, сім митрополитів лікуються від опіків у лікарні Лайко в Афінах, а поліцейського доставили до 401-ї міської військової лікарні.

"Повідомляється, що були поранені митрополити Нікодім з Кассандрії, Каллінік з Арти, Андреас з Дрінуполеоса, Діонісій IV із Закінфу, Кіріллос з Кіфісії, Димитріос з Гуменіси та Антоній з Гліфади. Троє з митрополитів перебувають у важкому стані", - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що церковний суд був покликаний ратифікувати відлучення клірика, 37-річного ієромонаха.

Не можна також не згадати про те, що священнослужитель був звільнений за проступки, пов’язані із справою про наркотики.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?