У Херсоні солдати РФ замовили шашлик у кафе — рахунок отримали автоматною чергою
Категорія
Україна
Дата публікації

У Херсоні солдати РФ замовили шашлик у кафе — рахунок отримали автоматною чергою

У Херсоні солдати РФ замовили шашлик у кафе — рахунок отримали автоматною чергою
Джерело:  online.ua

Російські солдати продовжують мародерити та знущатися над місцевим населнням у тимчасово окупованому Херсоні, однак українці не втрачають жодної нагоди, щоб поквитатися із загарбниками.

Джерело: ОК "Південь"

У Херсоні розстріляли солдат РФ, які замовили шашлик у кафе

Російські загарбники захотіли смачної вечері і замовили шашлик. Однак власники кафе рахунок за таку трапезу подали в незвичному вигляді.

За словами українських бійців, такі клієнти в ресторанах добре відомі місцевим через своє минуле, оскільки їхнє походження з самого початку не було гідним. Тепер ще й прославились мародерством. Тому для обслуговування таких особливих гостей прибула спеціальна сервісна група, яка "відкрила рахунок за допомогою автоматної черги".

Два чеки по 200, та 1 – 300. Яскраві враження від вечері отримали геть не поважні гості закладу. Той, що 300, тепер покращує свій стан, не тільки фінансовий, в одній з лікарень тимчасово окупованого Криму. А ті, що вклалися в 200 – так само епічно вкладатимуться і в чорні мішки для сміття, – розповідають представники ОК "Південь".

Фото - скриншот

Як уже згадувалося раніше, наші бійці на Півдні України пішли у контрнаступ - поступово ЗСУ вдається звільняти наші території. Інститут вивчення війни називає такі контратаки у Запорізькій та Херсонській областях успішними. На переконання аналітиків, у найближчі тижні для російських окупантів буде ще більша загроза. Ворог там став у оборону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?