У Києві на Борщагівці прорвало водогін — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві на Борщагівці прорвало водогін — відео

КМДА
прорив водогону

Ввечері 7 січня на Борщагівці у столиці стався прорив водопроводу — залило бульвар Жуля Верна. Фахівці Київводоканалу та Київавтодору уже працюють над ліквідацією наслідків.

Що відомо про прорив водогону на Борщагівці

Як повідомляє пресслужба КМДА, пошкодження мережі холодного водопостачання з витоком води на проїжджу частину сталося на бульварі Жуля Верна.

Заявка про пошкодження надійшла до диспетчерської Київводоканалу 7 січня о 22:55. На місце виїхала аварійна бригада, яка перекрила воду і локалізувала витік. Без води залишилися 2 житлові будинки.

Над ліквідацією наслідків підтоплення та забруднення проїжджої частини працюють фахівці Київавтодору.

Після цього аварійна бригада Київводоканалу розпочне ремонт водопроводу.

Враховуючи аварійну ситуацію та складні погодні умови дорожники здійснюють додаткову обробку вулиці, щоб забезпечити безпечний рух транспорту.

Окрім того, наголошується, що роботи будуть виконувати на зеленій зоні, без обмеження руху транспорту.

Наголошуємо, що стався витік саме холодної води. Просимо медіа та блогерів не маніпулювати та не поширювати неправдиву інформацію, втягуючись у брудні атаки на міську владу та комунальні служби, які в нинішніх умовах роблять усе, щоб забезпечити життєдіяльність столиці.

Попри це київські телеграм-канали стверджують, що стався саме масштабний прорив каналізації, а бульвар Жуля Верна нібито залило фекаліями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?