У Київській області світла може не бути тижнями — глава ОВА Кулеба
Категорія
Україна
Дата публікації

У Київській області світла може не бути тижнями — глава ОВА Кулеба

У Київській області світла може не бути тижнями — глава ОВА Кулеба
Джерело:  online.ua

Як стверджує очільник Київської ОВА Олексій Кулеба, цілком можливим залишається сценарій з тотальним відключенням електроенергії та опалення у випадку подальших влучань ракет РФ в об'єкти енергетичної інфраструктури регіону.

Джерело:  hromadske

Світла на Київщині може не бути тижнями

Кулеба звернув увагу на те, що після 10 жовтня ситуація кардинально змінилася, оскільки загарбники почали цілеспрямовано руйнувати нашу енергетичну інфраструктуру, яка є критичною.

За його словами, Київщина знову стає форпостом міста Києва.

Б’ють сюди безпосередньо для того, щоб світла не було в самому Києві. Тут проживає велика кількість людей, це створення такої гуманітарної кризи, аналогів якої світ не бачив 70 років… Ми, як обласна військова адміністрація, готуємося до будь-якого розвитку подій, зокрема й найскладнішого. Люди також повинні готуватися і розуміти, що в них мають бути запаси їжі та води. Мають бути заряджені мобільні телефони, - наголосив глава ОВА.

Журналісти також поцікавилися, чи може статися повне відключення електроенергії.

Так, якщо будуть продовжуватися ракетні обстріли нашої енергетичної інфраструктури й ми не зможемо зберегти її завдяки ППО. Якщо будуть пошкодження, які ми зможемо відновити за два тижні, то це свідчитиме про те, що нам два тижні потрібно протриматись. Якщо будуть інші пошкодження, то процес ремонту може зайняти й більше часу або, навпаки, менше, – підсумував Олксій Кулеба.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?