У Кремлі заперечують проведення повної мобілізації на тлі військових поразок в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі заперечують проведення повної мобілізації на тлі військових поразок в Україні

У Кремлі заперечують проведення повної мобілізації на тлі військових поразок в Україні
Джерело:  online.ua

Речник кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков цинічно заперечив плани щодо проведення часткової або повної мобілізації на території РФ на тлі військових поразок кремлівської армії в Україні.

Джерело: "ТАСС"

Кремль заперечує плани щодо проведення мобілізації на території РФ 

Наразі – ні, про це не йдеться, - цинічно зазначив Пєсков.

Крім того, за словами Пєскова, росіяни "консолідовані навколо всіх рішень Путіна", а критичні висловлювання щодо війни проти України "мають залишатися в рамках закону".

При цьому речник Путіна зухвало заявив, що незважаючі на велику кількість критичних коментарів з приводу військових невдач кремлівської армії в Україні, переважна кількість громадян РФ підтримують Путіна.

Громадська думка настільки чутлива до того, що відбувається в рамках спеціальної військової операції. Зрозуміло, що громадська думка реагує дуже і дуже емоційно, - цинічно заявив Пєсков.

На прохання журналістів прокоментувати критичні пости в телеграм-каналах Пєсков заявив, що критичні висловлювання з приводу СВО "у світлі останніх подій допустимі в рамках чинного законодавства, проте грань у цьому питанні є дуже хиткою".

Водночас Пєсков стверджує, що "росіяни підтримують президента, це підтверджують настрої людей, їхні дії, участь у виборах та вибір, зроблений тими, хто використав свій голос".

Між тим заступниця міністра оборони України Ганна Маляр наголосила, що ЗСУ продовжують деокупацію Харківської області.

Метою є звільнення Харківської області і далі - всіх територій, окупованих РФ. Бої тривають в Харківській області. Поки рано говорити про те, що над Харківською областю встановлено повний контроль, - зазначила Маляр.

Маляр додала, що Україна прийняла рішення продовжувати операцію в Харківській області у зв'язку з досягнутими успіхами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?