В ОП озвучили варіант остаточного розгрому кремлівської армії в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП озвучили варіант остаточного розгрому кремлівської армії в Україні

В ОП озвучили варіант остаточного розгрому кремлівської армії в Україні
Джерело:  online.ua

За словами радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, звільнення Донецька чи Луганська українськими військовими дозволить остаточно зруйнувати фронт кремлівської окупаційної армії в Україні.

Джерело: Twitter-сторінка Михайла Подоляка

ЗСУ націлені на звільнення Луганська та Донецька 

По-перше, треба захистити об’єкти критичної інфраструктури системами ППО. Тому що Росія воюватиме лише з цивільними. По-друге, звільнення Луганська чи Донецька викличе ефект доміно, обвалить ru-фронт і призведе до політичної дестабілізації у РФ. Це реально. Потрібна воля, - зазначив Подоляк.

Представники розвідки США зі свого боку зазначають, що успіхи контрнаступу ЗСУ очевидні, проте Кремль ще може оголосити про проведення загальної мобілізації та надіслати підкріплення для поповнення втрат.

Західні розвідки констатують що українські воїни за лічені дні повернули майже всю Харківську область, окуповану військами РФ з початку війни. Швидкість наступу, схоже, приголомшила і "простих" окупантів, і їхніх командирів.

Між тим, за словами міністра оборони Олексія Резнікова, контрнаступ ЗСУ на Херсонщині просувається повільніше, аніж у Харківській області, адже південь України - це сільскогосподарський регіон.

За словами Резнікова, ЗСУ продовжують майже одночасний наступ навколо Херсону, тоді як кремлівська армія використовує численні іригаційні канали в регіоні в якості оборонних траншей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?