У Кривому Розі знайшли мертвим брата загиблого ексмера
Категорія
Події
Дата публікації

У Кривому Розі знайшли мертвим брата загиблого ексмера

У Кривому Розі знайшли мертвим брата загиблого ексмера
Джерело:  online.ua

У Кривому Розі знайшли мертвим двоюрідного брата покійного ексмера міста Костянтина Павлова. Тіло Бориса Павлова виявила цивільна дружина покійного, яка побачила його повішеним у будинку після повернення з роботи. Інформацію про смерть вже підтвердили в поліції міста та Дніпропетровської області. За попередньою версією слідчих, чоловік скоїв суїцид, затягнувши зашморг, передсмертної записки він не залишив.

Джерело: Krivbass.City

Відомо, що Борису Павлову було близько 50 років, він мав тяжкі захворювання, судячи з коментарів від сусідів, які зібрали місцеві журналісти, у Павлова була онкологія. Правоохоронці уточнили, що загиблий мав рак стравоходу, а також туберкульоз. Сусіди повідомляють, що останнім часом зовні стало помітним, що стан його здоров’я суттєво погіршився.

Обставини смерті встановлюють, тіло вже надіслали над судмедекспертизу, повідомила речниця поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська. Зі свого боку, Речниця поліції Кривого Рогу Оксана Лєсонєн у коментарі журналістам також підтвердила смерть чоловіка.

Мера Кривого Рогу знайшли застреленим, поряд лежала зареєстрована на нього рушниця

Нагадаємо, 15 серпня мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим на порозі будинку в селі Вільне. Біля тіла загиблого лежала рушниця, власником якої був він. Йдеться про зареєстрований на мера карабін, мисливський Форт-202 з калібром 7,62 мм. Його направили на експертизу. Також поліція вилучила одну стріляну гільзу.

 У листопаді 2020 року Павлова обрали мером, він замінив багаторічного мера Юрія Вілкула. Павлов подавав свою кандидатуру від партії Опозиційна платформа — За життя. В ОПЗЖ вважають, що їхнього однопартійця вбили.

Поліція розглядала три версії : вбивство, самогубство та необережне поводження зі зброєю, але провадження відкрили за статтею "умисне вбивство". Це звичайна в таких випадках реакція поліції.

7 вересня правоохоронці спростували версії про умисне вбивство і інсценування самогубства Павлова. Основною версією є самогубство.

Поліція і слідчі продивились відео і дійшли висновку, що в ніч перед трагедією Павлов був удома сам і інформації про те, що там знаходився ще хтось, немає. Постріл стався о 6:45 ранку.

«З огляду на особу потерпілого, його спосіб життя, [слідство] не виключає версію доведення до самогубства», — розповів заступник начальника управління Головного слідчого управління Нацполіції Микола Батюк .

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?