У культового серіалу Надприродне буде продовження — про кого знімуть приквел
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У культового серіалу Надприродне буде продовження — про кого знімуть приквел

У культового серіалу Надприродне буде продовження — про кого знімуть приквел
Джерело:  online.ua

Творці культового серіалу "Надприродне" повідомили шанувальникам приголомшливу новину - вони знімуть продовження. Це буде пріквел під назвою "Вінчестери".

Джерело: Deadline

Про зйомки продовження серіалу "Надприродне" розповів актор Дженсен Еклз, який зіграв роль Діна Вінчестера. За його словами, головними героями приквела стануть батьки мисливців на демонів Сема і Діна - Джон і Мері. Вони загинули при незрозумілих обставинах ще на початку оригінального серіалу - імовірно від рук демонів.

До речі, саме Дженсен Еклз і його дружина Денніл стануть виконавчими продюсерами продовження Надприроднього. Сценарієм і продюсуванням займеться Роббі Томпсон, колишній виконавчий продюсер серіалу.

"Після того, як завершився 15-й сезон Надприродного, ми зрозуміли, що це ще не кінець. Тому що, як ми говоримо в серіалі, «ніщо ніколи не закінчується, чи не так?»", - анонсував приквел серіалу Еклз.

Він також розповів, що ще рік тому заснував з дружиною продюсерську компанію Chaos Machine Productions, яка і буде займатися виробництвом "Вінчестерів".

"Коли ми з Денніл заснували Chaos Machine Productions, ми знали, що першою історією, яку ми хочемо розповісти, буде історія Джона і Мері Вінчестерів, а точніше, походження Надприроднього. Мені завжди здавалося, що мій герой, Дін, хотів би дізнатися більше про відносини своїх батьків і про те, як вони виникли. Тому мені подобається думка про те, щоб він відправився з нами в цю подорож ", - додав актор.

Сюжет та актори серіалу Надприродне

  • Серіал зосереджений на двох братах - Семі і Діні Вінчестерах, ролі яких виконали Джаред Падалекі і Дженсен Еклз.

  • По сюжету, вони подорожують по країні і полюють на злих надприродних істот, здебільшого демонів.

  • Кожна серія серіалу була окремим сюжетом, в якому головні герої розкривали чергову заплутану справу. Сем і Дін спритно перемагали все паранормальне: привидів відправляли назад в пекло, зомбі шматували, вампірів знешкоджували, а демонів розчиняли в пил.

  • Спочатку вони боролися з демонами шляхом нелюдського напруження сил, але незабаром у них розвинулися власні паранормальні здібності.

  • Серіал "Надприродне" завершився восени 2020 року - тоді вийшов 15-й сезон. Він став найтривалішим шоу в жанрі фантастика на американському телебаченні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?