У Лаврі досі моляться за Росію — СБУ уже почала розслідування
Категорія
Україна
Дата публікації

У Лаврі досі моляться за Росію — СБУ уже почала розслідування

У Лаврі досі моляться за Росію — СБУ уже почала розслідування
Джерело:  online.ua

На території Києво-Печерської Лаври під час дев'ятого місяця повномасштабної війни віряни молилися за Росію. За словами очільника СБУ Василя Малюка, усі наявні матеріали та докази вже взялася вивчати Служба безпеки України.

Джерело: священник ПЦУ Михайло  Омелян  у Facebook, Малюк, якого цитує  СБУ

На території Києво-Печерської Лаври досі моляться за Росію

Наші захисники Батьківщини віддають своє життя захищаючи державу і народ, а в УПЦ, та що ніби не МП, та що зрадила Україну і зараз намагається відбілитися від крові гуманітарною "допомогою" – все ще досі моляться за Росію, - йдеться в повідомлення Михайла Омеляна.

Окрім того, священник опублікував відео, на якому прихожани в Лаврі співають "Звон плывёт, плывёт над Россиею, пробуждается Матушка – Русь".

За словами керівництва СБУ, вони вже почали уважно вивчати усі деталі інциденту. У спецслужбі пообіцяли, що ситуація не залишиться без відповідної реакції.

Ті, хто в умовах повномасштабної війни, яку розв’язала Росія проти України, чекає на "пробудження матушкі-русі", мають розуміти, що це шкодить безпеці та інтересам України та наших громадян. І ми не допустимо таких проявів, - наголосив очільник СБУ Василь Малюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?