У Луганській області поширюється потужна інфекція — Гайдай
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луганській області поширюється потужна інфекція — Гайдай

У Луганській області поширюється потужна інфекція — Гайдай
Джерело:  online.ua

За словами очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая, на окупованій частині Луганської області катастрофічна гуманітарна ситуація через те, оскільки тіла загиблих не прибирають з вулиць.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Гайдай заявив про інфекцію у Луганській області

Гуманітарна ситуація в регіоні просто катастрофічна. Не прибирають біля міст тіла загиблих, і нема різниці, чи це військові, чи цивільне населення, - розповідає Сергій Гайдай.

Окрім того, очільник Луганської ОВА офіційно підтвердив, щоу Сєвєродонецьк приїхали з Росії якісь представники медичної галузі – поки що не маємо чіткої інформації. Але люди по лікарні ходять в захисних костюмах, тому що зараз почалася дуже потужна інфекція.

Якщо місцеві жителі починають пити воду зі свердловин, у них досить швидко розвиваються хвороби, і це якраз тому, що загиблих не прибрали, і продукти розкладу тіл потрапили у воду, - зазначає Гайдай.

Окрім того, наголошується, що на окупованій частині Луганщини не припиняються каральні заходи щодо людей з чіткою проукраїнською позицією, знищується україномовна література.

Сергій Гайдай звертає увагу на те що частина Луганської області досі лишається нескореною, адже Збройні сили Україи дають потужну відсіч ворогу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?