У Львові депутат Юрченко влаштував автотрощу і напав на водія
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові депутат Юрченко влаштував автотрощу і напав на водія

У Львові депутат Юрченко влаштував автотрощу і напав на водія
Джерело:  online.ua

Український народний обранець Гео Лерос повідомив, що 8 липня у центрі Львова позафракційний депутат Олександр Юрченко за кермом Ford Mustang в’їхав у Volkswagen Jetta, а потім здійснив напад на водія автівки.

Джерело: нардеп Гео Лерос у  Facebook,  Zaxid.Net

Нардеп Юрченко скоїв ДТП у центрі Львова

"Юрченко на своєму незадекларованому Мустангу ледь не вбив людей, перебуваючи під кайфом, влетів у Фольксваген у Львові. Після аварії він намагався втекти, його затримали місцеві. У його крові були знайдені важкі наркотики", - розповідає Гео Лерос.

Окрім того, політик опублікував відео інциденту, а також фото нібито експрес-тесту Юрченка на наркотики.

Згідно з останніми даними, автотроща відбулася на площі Міцкевича о 14:10. Юрченко на Ford Mustang із держномером КА1988СТ (видання відзначає, що 1988 – це рік народження Юрченка – ред.) заднім ходом виїжджав із паркінгу готелю "Жорж" і в'їхав у Volkswagen Jetta, який їхав по головній дорозі з проспекту Свободи в напрямку проспекту Шевченка.

Варто звернути увагу на те, що після скоєння автотрощі скандальний депутат намагався втекти на своїй автівці, однак йому це не вдалося, оскільки дорога була заблокована іншими машинами, які стояли у заторі.

"Водій Volkswagen 25-річний львів’янин Всеволод Боровець почав знімати те, що відбувається на мобільний телефон. Тоді політик вийшов з машини і став виривати мобільний з рук потерпілого.  За словами Боровця, нардеп вдарив його автомобіль двічі – перший раз із правого боку, коли виїжджав заднім ходом зі стоянки, а потім, коли намагався втекти, посунув машину вдруге. Постраждалий каже, що Юрченко намагався силою забрати його телефон, "поводився неадекватно й агресивно, декілька разів вдарив та штовхнув" його і погрожував проблемами", - йдеться в повідомленні.

За словами Боровця, координація рухів політика була порушена, він мав "ненормальні зіниці".

Водій автівки також розповідає, що їх обох доставили на перевірку на стан сп'яніння, і у Юрченка експрес-тест показав наявність MDMA, відомого як "екстазі".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?