У Львові зафіксовано масштабний спалах інфекції в містечку для переселенців
Категорія
Україна
Дата публікації

У Львові зафіксовано масштабний спалах інфекції в містечку для переселенців

У Львові зафіксовано масштабний спалах інфекції в містечку для переселенців
Джерело:  online.ua

В модульному містечко у Львові спалах кишкової інфекції. Вже 32 переселенці отруїлись.

Джерело: директор Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Наталіїя Іванченко-Тімко

Отруєння в модельному містечку Львова

11 осіб, включаючи 9 дітей віком до 17 років, було госпіталізовано з попереднім діагнозом "Гостра кишкова інфекція". Симптоми у всіх пацієнтів включають нудоту, блювання, підвищення температури тіла та діарею середньої тяжкості.

Після огляду всіх мешканців містечка було виявлено ще 21 особу з легкою формою захворювання, включаючи 12 дітей віком до 17 років. Лікар зазначив, що всі хворі перебувають на амбулаторному лікуванні та ізольовані. Стан пацієнтів спостерігається лікарями однієї із міських поліклінік Львова.

Додатково було проведено комплекс заходів з діагностики, лікування та протиепідемічного захисту. Усі приміщення у місті були дезінфіковані. Розслідування епідемії продовжується.

Що відомо про отруєння в містечках для біженців

Раніше повідомлялось, що у польському місті Глухолази (Опольське воєводство) у центрі для біженців з України госпіталізували понад 20 людей. У них спостерігаються симптоми отруєння.

Також стало відомо, що українські біженці, які намагаються вибратися з Росії до країн ЄС, змушені по кілька днів стояти в кілометрових чергах на пунктах пропуску просто неба.

У Львові збудують житловий комплекс для пацієнтів реабілітаційного центру "Незламні"

У Львові обрали переможця Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу та визначили найкращу проєктну пропозицію нового будівництва комплексу багатоквартирних житлових будинків, що стане частиною Національного реабілітаційного центру "Незламні" (UNBROKEN).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?