У Мадриді на кільцеву дорогу впав вертоліт — фото та відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Мадриді на кільцеву дорогу впав вертоліт — фото та відео

Аварія
Джерело:  Reuters

Вертоліт розбився на кільцевій дорозі М-40 у Мадриді, врізавшись в автомобіль. Внаслідок аварії троє людей поранені.

Що відомо про аварію

Аварія сталася посередині траси М-40, зовсім недалеко від виставкового центру "Іфема", де до четверга проходив авіаційний ярмарок European Rotors.

За даними Reuters, у вертольоті знаходилися дві людини, одна змогла вибратися самостійно, а іншу з-під уламків дістали пожежники.

В результаті аварії обидва отримали поранення, як і водій автомобіля, збитого вертольотом, - пише видання.

З поранених, які перебували в вертольоті, один покинув його самотужки, а іншого врятували пожежники. Їх обох доправили до лікарні, один з них – з легкою травмою голови, інший – з можливим переломом стегна.

Третій постраждалий, водій автомобіля, який їхав по трасі М-40, отримав дуже незначні порізи, спричинені розбитими вікнами його машини. Йому надали медичну допомогу і відпустили.

Як пишуть ЗМІ, гелікоптер Enstrom 280FX Shark з реєстрацією F-HPUX брав участь у виставці European Rotors. Апарат, який прямував до аеродрому Куатро В'єнтос, впав на 5600 км посередині траси М-40.

Місцеві ЗМІ не виключають, що причиною аварії вертольота міг стати сильний порив вітру. При цьому, видання Marca називає авіаційний ярмарок European Rotors "одним із найважливіших у секторі вертолітної авіації та одним із найбільших у Європі".

Видання пише El Pais, що ударом у гелікоптера перекрутило шасі.

Тим часом Генеральна дирекція дорожнього руху перекрила рух по одній смузі в кожному напрямку траси М-40, щоб полегшити роботу аварійних служб і вилучення вертольота, але не перервала рух повністю на цій дорозі, який, однак, ускладнений в обох напрямках.

Команда Pegaso, що займається безпекою в повітряному просторі Командування цивільної гвардії Мадрида, взяла на себе відповідальність за розслідування аварії, причини якої наразі невідомі.

Попередні авіакатастрофи

Нагадаємо, в листопаді п'ятеро американських військовослужбовців загинули в катастрофі військового вертольота над Середземним морем.

Також раніше в Австрії розбився легкомоторний літак, четверо людей на борту загинули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?