У Марселі обвалився будинок. Під завалами перебувають до 10 людей
Категорія
Світ
Дата публікації

У Марселі обвалився будинок. Під завалами перебувають до 10 людей

У Марселі обвалився будинок. Під завалами перебувають до 10 людей
Джерело:  online.ua

За словами Жеральда Дарманена, під завалами чотириповерхової будівлі, яка обрушилася в центрі Марселя вночі на неділю, перебуває близько десяти осіб

Джерело: BFMTV

У Марселі обвалився будинок

Ми вважаємо, що під завалами знаходяться від чотирьох до десяти осіб, - сказав міністр внутрішніх справ Жеральд Дарманен, який відвідав місце події.

Він повідомив, що "близько тридцяти будівель потребують евакуації".

Причина обвалу - ймовірно, вибух

 Близько тридцяти будинків будуть евакуйовані, - заявив міністр, зазначивши, що "поки що ми не можемо знати, що спричинило цей вибух".

Внаслідок обвалення будівлі на вулиці Тіволі, будинки №15 і №19 були евакуйовані, а інші будівлі будуть евакуйовані пізніше сьогодні як обережність.
Незважаючи на те, що пожежа продовжується під завалами будівлі, на місці події вже розгорнулася кінологічна бригада. Проте собаки почнуть огляд із довколишніх будинків.

На допомогу рятувальникам у пошуках можливих жертв також задіяні робот і дрон.

Є серйозні підозри, що причиною обвалу став вибух, але на даному етапі ми повинні залишатися дуже обережними щодо причин, - зазначив префект регіону Буш-дю-Рон Крістоф Мірман, уточнивши, що вибух газу може бути "можливим варіантом".

 Після обвалу в будинку спалахнула пожежа, яка заважає пожежникам і собакам обшукувати завали в пошуках можливих вцілілих.

Розпочато розслідування для з'ясування причин катастрофи. У листопаді 2018 року обвалення двох будинків на вулиці Обань в іншому районі в центрі Марселя, Ноай, призвело до загибелі восьми людей і викликало хвилю обурення проти поганих житлових умов у цьому місті, де, за даними неурядових організацій, 40 000 людей живуть у нетрях.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?