У мережі з'явився перший трейлер стрічки "Джокер: Божевілля на двох" з Леді Гагою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережі з'явився перший трейлер стрічки "Джокер: Божевілля на двох" з Леді Гагою

Джокер: Божевілля на двох
Джерело:  Variety

Вийшов перший трейлер довгоочікуваного продовження стрічки про Джокера – "Джокер: Божевілля на двох". Вона з'явиться на екранах у жовтні 2024 року.

Коли вийде фільм "Джокер: Божевілля на двох"

Кримінальна драма режисера Тодда Філліпса з'явиться на кіноекранах 3 жовтня 2024 року — рівно через п’ять років після першого фільму.

У головних ролях — Хоакін Фенікс («Джокер»,«Гладіатор»), Леді Ґаґа («Народження зірки», «Дім Ґуччі»), Зазі Бітц («Джокер», «Дедпул 2», Брендан Ґлісон («Ірландець», «Банші Інішерина») та інші.

У трейлері Артур Флек, який перетворився у Джокера, зустрічає Леді Гагу у ролі Харлі Квінн.

У трейлері показали похмуру психіатричну лікарню «Аркхем», куди Джокер потрапив наприкінці першого фільму. У лікарні він зустрічає іншу пацієнтку — Гарлі Квінн.

Після випадкової зустрічі в коридорах в’язниці вони шалено закохуються і планують вирватися зі своїх гамівних сорочок, щоб захопити світ за межами своїх камер. Так вони опиняються на вулицях Готема.

Я ніхто. Я нічого не зробила зі своїм життям, як ти, — каже Гарлі Квінн Джокеру.

Перший фільм розповідав історію походження відлюдника Джокера, який намагається робити стендап і за сумісництвом працює клоуном.

Я скажу вам, що змінилося. Я більше не один — ось про що ми повинні говорити! — каже Джокер у трейлері.

Як відомо, перший «Джокер» став масштабним блокбастером зі світовим прокатом в 1 мільярд доларів. Він став першим фільмом з рейтингом R, який подолав позначку в мільярд доларів і отримав 11 номінацій на «Оскар», включаючи найкращий фільм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?