У монети Dogecoin з'явилася "дружина" — вона виросла на 3000% за день
Категорія
Технології
Дата публікації

У монети Dogecoin з'явилася "дружина" — вона виросла на 3000% за день

У монети Dogecoin з'явилася "дружина" — вона виросла на 3000% за день
Джерело:  online.ua

Криптовалюта Wifedoge, яку інвестори жартома називають дуржиною монети Dogecoin, виросла на 3 000% всього за добу. Американський мільярдер та прихильник криптовалют Ілон Маск вже встиг її оцінити.

Джерело: Entrepreneur

Що відомо про цифрову монету Wifedoge

Криптовалюта змогла шокувати інвесторів в останній день літа. У вівторок, 31 серпня, Wifedoge виросла на 3 294%. А капіталізації досягла 2,32 мільйона доларів, за даними CoinMarketCap. Протягом минулої доби – з 5 по 6 вересня – монета продемонструвала 500% росту.

Відомо, що Wifedoge запустили рік тому. Її зразу ж представили як "дружину" Dogecoin, хоча вона насправді є його клоном. Wifecoin став пародією на Dogecoin, який своєю чергою є криптовалютою-мемом.

Варто зверунти увагу на те, що творці Wifedoge гарантують, що вартість кожного токена буде еквівалентна одному Dogecoin. Крім того, вони оголосили, що зарезервують 5% токенів Wifedoge для Ілона Маска.

"Ми передамо їх у потрібний час, інакше 5% токенів назавжди будуть заблоковані," – обіцяють творці криптовалюти.

Що цікаво, розробники нової криптовалюти настільки впевнені, що мають схвалення Ілона Маска, що вже почали дякувати йому у соціальних мережах.

"Дякую, Ілон Маск. Я Wifedoge. Дружина Dogecoin! Зараз четвертий день запуску на Pancakeswap! Дякую за ваш твіт, який підбадьорив Wifedoge. Повірте, незабаром ми ще більше здивуємо світових інвесторів. Наша команда наполегливо працює", – сказано в повідомленні.

За словами аналітиків та фінансистів, ці шокуючі "підйоми і падіння" насправді спровоковані маніпуляціями на криптовалютному ринку. Це означає, що залишається величезний ризик втратити ледь не всі інвестовані кошти. Саме тому експерти радять вкладатися у Wifedoge лише, якщо готові втратити ці гроші – адже хоч ризики і високі, не завадить мати у своєму портфелі актив, який здатен вирости на 3 000% за день.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?