У Москві спалахнула пожежа на підстанції. Частина міста без води, світла та опалення
Категорія
Події
Дата публікації

У Москві спалахнула пожежа на підстанції. Частина міста без води, світла та опалення

Пожежа у Москві
Джерело:  online.ua

За інформацією російських Telegram-каналів, в Москві виникла пожежа на підстанції, внаслідок чого без води, світла та опалення залишились 3 райони міста. 

Що відомо про пожежу на підстанції у Москві

Зазначається, що пожежа сталась на Високовольтному проїзд. Без світла залишились мешканці більше 20 багатоповерхових будинків.

На місці працюють кілька екіпажів пожежників. Що стало причиною пожежі поки невідомо. Приблизно о 6-й ранку загорілася трансформаторна підстанція на Високовольтному проїзді. Від неї живляться, у тому числі будинки в Бібірові, Відрадному та Медведковому. Як довго сидіти без світла та частини обігріву - невідомо, аварію намагаються в максимально короткі терміни ліквідувати комунальники, - повідомляють російські Telegram-канали.

Також, за словами адміністраторів каналу Mash, температура всередині квартир опустилася до 10-15 градусів тепла в історичні для столиці морози.

Зараз у Москві - 24 градуси морозу.

Що відомо про ситуацію у Києві після масованої ракетної атаки армії РФ

Представники КМВА повідомили, що спеціалісти "Київтеплоенерго" відновили теплопостачання в 67 будинках, які залишались без опалення через масовану ракетну атаку злочинної армії РФ 2 січня.

Наразі без опалення частково залишається один будинок у Соломʼянському районі, який найбільше постраждав, уточнили у КМДА. 

Комунальні служби працюють над тим, щоб дати тепло в під’їзди будинку, де існує така технічна можливість, - зазначається у повідомленні відомства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?