Поблизу Москви впав безпілотник — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Поблизу Москви впав безпілотник — відео

Москва

Ввечері 20 грудня в районі міста Наро-Фомінськ під Москвою упав безпілотник. Місце падіння оточили російські служби.

Падіння безпілотника біля Москви 20 грудня

За даними російських Телеграм-каналів, безпілотник упав у районі Краснопресненського ставка у російському Наро-Фомінську.

Місце оточили, там працюють екстрені служби. У зв'язку з подією утворилася величезна пробка, люди не можуть проїхати додому.

Український журналіст Андрій Цаплієнко показав відео з місця події.

Наро-Фомінськ у Московській області (фото: скриншот)

Атака безпілотників на Москву: що відомо

19 грудня московські аеропорти «Внуково», «Домодєдово» і «Жуковський» запроваджували обмеження на прийом і відправлення рейсів.

Пізніше мер Москви Сергій Собянін заявив, що столицю країни-агресорки атакувв безпілотник, який нібито збила російська ППО.

Собянін заявив, що дрон впав в Одинцовському міському окрузі, де, за попередніми даними, руйнувань і постраждалих немає.

Також зранку 19 грудня Міноборони Росії заявило про збиття кількох безпілотників над Брянською областю і пізніше про нібито знищення дрону над Калузькою областю Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?