У російському Курську пролунали вибухи. Заявляють про атаку дронів — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У російському Курську пролунали вибухи. Заявляють про атаку дронів — відео

Курськ
Джерело:  online.ua

Ввечері 15 грудня у російському Курську пролунали вибухи. У Міноборони РФ заявили про збиття нібито українських безпілотників.

Вибухи у Курську 15 грудня

В російському Міноборони відзвітували про збиті нібито українські безпілотники. Губернатор Курської області Роман Старовойт заявив про збиття 4 дронів.

Вибухи в Росії

14 грудня Міноборони РФ заявило про атаку нібито українських безпілотників на Московську і Калузьку області. Ворожі ППО нібито збили дев'ять безпілотників над територіями Калузької та Московської областей.

5 грудня над територією Росії нібито перехопили та знищили понад 40 українських безпілотників.

Протягом 30 листопада - 1 грудня у результаті спецоперації Служби безпеки України на Байкало-Амурській залізничній магістралі у РФ вибухнули кілька потяг із паливом.

У ніч на 26 листопада російська влада заявила про спробу масованої атаки безпілотниками. Там стверджують, що сили ППО нібито збили 21 дрон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?