У Шойгу заявили про атаку дронів на дві області РФ
Категорія
Події
Дата публікації

У Шойгу заявили про атаку дронів на дві області РФ

Дрон
Джерело:  online.ua

Міноборони РФ повідомило, що нібито українські безпілотники атакували Московську і Калузьку області. Невідомий дрон нібито знищили в Московській області.

Нова бавовна у РФ

За даними Міноборони РФ, черговими засобами ППО знищено і перехоплено дев'ять українських безпілотників над територіями Калузької та Московської областей.

Окрім цього, мера Москви Сергій Собянін повідомив, що силами ППО в Наро-Фомінському міському окрузі відбито атаку безпілотника, який летів на Москву.

На місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань та постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події, - заявив Собянін.

Варто зазначити, що місто Наро-Фомінськ знаходиться на відстані трохи більше 80 кілометрів від російської столиці.

О 04:30 мер російської столиці заявив про ще один безпілотник, який нібито збили під Москвою. Він зазначив, що російські сили ППО знищили дрон у тому ж Наро-Фомінському окрузі.

Що відомо про атаку дронів на РФ

У ніч на 26 листопада російська влада офіційно заявила про спробу масованої атаки безпілотниками на територію країни-агресорки. За попередніми даними, було зафіксовано 21 дрон.

Як стверджує Собянін, дрони, які летіли у напрямку Москву, нібито були знищені в районі Наро-Фомінська і Одинцовському міському окрузі Підмосков'я.

Окрім того, він додає, що сили ворожої ППО перехопили та ліквідували декілька безпілотників у Брянській, Тульській і Калузькій областях.

У Міністерстві оборони РФ оприлюднили інформацію про те, що ворожа ППО нібито знищила 11 БПЛА над територією Московської, Тульської, Калузької та Брянської областей.

Також, за його словами, на підльоті до Москви в Раменському міському окрузі у Росії ППО нібито збила ще один безпілотник.

В Міноборони РФ згодом додали, що о 05:15 засоби ППО нібито знищили ще 9 БПЛА над територією Московської, Тульської, Калузької та Брянської областей.

Перед цим в ГУР України попередили жителів Москви та інших російських міст, що атаки безпілотників частішатимуть.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?