Дрони атакували авіаційний завод у Смоленській області РФ
Категорія
Події
Дата публікації

Дрони атакували авіаційний завод у Смоленській області РФ

Завод

У РФ стверджують, що нібито безпілотники ЗСУ спробували атакувати авіаційний завод у Смоленській області.

Нова “бавовна” на території РФ

Спроба атаки сталася вранці 26 листопада. Всього у бік заводу летіло як мінімум два безпілотники літакового типу.

Традиційно росіяни заявляють про збиття всіх дронів. Перший з них нібито був збитий близько 9:00 ранку в Задніпровському районі Смоленська.

А через пів години над Смоленськом було помічено ще одного безпілотника. Він, як повідомляють у мережі, буцім-то був придушений силами РЕБ.

У результаті "збиття" дрон упав на дах одного з цехів заводу та вибухнув. Внаслідок чого було пошкоджено сам дах та балка перекриття. Про постраждалих традиційно не повідомляють.

Атаки безпілотників у РФ

Нагадаємо, у жовтні ударні дрони атакували Смоленський авіаційний завод в Росії. На підприємстві виробляли ракети Х-59.

Згідно з підтвердженими даними, як зазначають в ГУР, три з чотирьох дронів влучили в ціль, завдавши значних пошкоджень виробничим потужностям військового підприємства держави-агресора.

10 листопада пролунали вибухи неподалік корпорації "Конструкторське бюро машинобудування" (КБМ) в Московській області, де виробляють "Кинджали" та "Іскандери".

Також у місті Литкаріно Московської області пролунали вибухи вночі 23 листопада. У Підмосков'ї було знеструмлено кілька населених пунктів.

Одна з найбільших атак була в ніч проти 30 липня, коли невідомі безпілотники вдарили у діловий центр російської столиці - "Москва-Сіті". Дрони потрапили до так званої "урядової вежі", де розташовані офіси Мінекономрозвитку, Мінпромторгу, Мінкомзв'язку РФ.

Також росіяни стверджували, що в ніч на 24 листопада невідомі безпілотники нібито спробували атакувати військову частину у Волгоградській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?