У МОЗ відповіли, скільки лікарів інфікувалися коронавірусом
Категорія
Україна
Дата публікації

У МОЗ відповіли, скільки лікарів інфікувалися коронавірусом

У МОЗ відповіли, скільки лікарів інфікувалися коронавірусом
Джерело:  online.ua

У Міністерстві охорони здоров'я підтвердили, що в Україні зареєстрували 1 245 випадків коронавірусу COVID-19 серед медиків. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву міністра Максима Степанова.

За його словами, протягом останньої доби ще 107 представників галузі інфікувалися.

Найбільше поширився COVID-19 серед медиків Чернівецької області — там водночас виявили найбільшу кількість випадків нової інфекції.

Степанов пояснив, що міністерство намагається з'ясувати, як саме та у який лікарні медик підхопив коронавірус. Також влада збільшує обсяги персонального захисту медпрацівників.

Слід нагадати, станом на 22 квітня в Україні зареєстрували 6 592 випадків COVID-19. За останню добу виявили 467 нових інфікованих. Кількість померлих досягла 174, також 467 людей одужали.

наразі в Україні тривають карантинні обмеження - до 24 квітня. Утім, в уряді та Офісі президента вже підтвердили намір продовжити рішення, бо епідемія ще не досягла піку.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно закордонні дослідники з'ясували, чому чоловіки частіше помирають через ураження коронавірусом у порівнянні з жінками. Відповідь знайшла австралійський генетик Дженніфер Грейвз. Подробиці — в окремому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?