У МВС спрогнозували дії Путіна після конфлікту з Литвою
Категорія
Політика
Дата публікації

У МВС спрогнозували дії Путіна після конфлікту з Литвою

У МВС спрогнозували дії Путіна після конфлікту з Литвою
Джерело:  online.ua

За словами представника МВС Віталія Денисенка, команда російського диктатора Володимира Путіна неабияк розлючена тим, що Литва припинила транзит санкційних вантажів до Калінінградської області. На переконання чиновника, на тлі останнього конфлікту очільник Кремля може вдатися до провокацій.

Джерело: "24 Канал"

Денисенко пояснив, якими можуть бути дії Путіна щодо Литви

Радник очільника МВС озвучив припущення, що Володимир Путін може спровокувати авіаційну кризу. Однак, головний інструмент, який диктатор може застосувати щодо Литви – це енергетичний шантаж.

В мережі також поширюють версію, що Росія може запустити на територію Литви свій цивільний літак. Так, до Калінінграда спробують перелетіти без жодних дозволів. На переконання Денисенка, подібний варіант розглядатиметься ледь не в останню чергу.

Теоретично: прилетить раз, прилетить два, а потім його зіб'ють. Як було в Туреччині, коли Ердоган двічі попереджав, а на третій – збив літак. І що робитиме Путін? Починатиме війну проти Литви? Він розуміє, що не може починати війну проти країни НАТО, – наголосив Віталій Денисенко.

 Як вважає представник МВС, президент РФ насправді не готовий до воєнних дій з будь-якою країною НАТО.

Або ж він почне підіймати ставки – діставати ядерну зброю, провокувати другу Карибську кризу. Це його мрія життя, – підкреслив Денисенко.

Радник глави МВС звертає увагу на те, що виключати не можна нічого, але такий сценарій – малореалістичний.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?