У МЗС України відповіли на звинувачення німецького політика Мютценіха
Категорія
Політика
Дата публікації

У МЗС України відповіли на звинувачення німецького політика Мютценіха

У МЗС України відповіли на звинувачення німецького політика Мютценіха
Джерело:  online.ua

Міністерство закордонних справ України спростовує слова лідера фракції Соціал-демократичної партії (СДПН) у німецькому Бундестазі Рольфа Мютценіха, який публічно звинуватив українську владу у внесенні його до "списку терористів".

Джерело: Фейсбук-сторінка речника МЗС Олега Ніколенка

МЗС Украни відреагувало на докори німецького політика Мютценіха

ЗМІ: Лідер фракції Соціал-демократичної партії в німецькому Бундестазі Рольф Мютценіх звинуватив українську владу у внесенні його до списку терористів за підтримку «дипломатичних зусиль» у війні з РФ.
Український уряд не веде списку терористів. Наскільки мені відомо, проти Рольфа Мютценіха ніяких проваджень в Україні також не ведеться. Усі заяви німецького політика про нібито переслідування з боку української влади не відповідають дійсності, - наголосив Олег Ніколенко.

Що відомо про скандальні заяви Мютценіха

 5 листопада очільник фракції Соціал-демократичної партії (СДПН) у німецькому Бундестазі Рольф Мютценіх публічно звинуватив уряд України у нібито внесенні його до списку терористів за підтримку дипломатичних зусиль у війні з РФ.

Що важливо розуміти, цей німецький політие ще у січні, до повномасштабного вторгнення Росії в Україну, закликав залагодити конфлікт із РФ за допомогою перемовин, а не шляхом постачання озброєнь ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?