У НАБУ розповіли, куди і навіщо забрали Насірова
Категорія
Політика
Дата публікації

У НАБУ розповіли, куди і навіщо забрали Насірова

У НАБУ розповіли, куди і навіщо забрали Насірова

Відстороненого главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова, якого раніше відвезли з лікарні "Феофанія", транспортують в інший медичний заклад.


Про це заявили в НАБУ, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".


"Зараз Насірова транспортують до іншої медичної установи, щоб об'єктивно дізнатися стан його здоров'я", - заявили у відомстві, але відмовилися уточнювати, про який саме заклад йде мова, "щоб уникнути тиску на лікарів".


"Після огляду вирішуватимуть, чи можна його везти до суду. Також розглядається варіант, що Насіров братиме участь в судовому засіданні за допомогою скайп-зв'язку", - додали в НАБУ.


Читайте також: ЗМІ дізналися цікаві речі щодо діагнозу Насірова


У той же час, Насіров запевнив в Facebook, що не імітує хворобу.


"Я не збираюся ні в якому разі їздити на лікарняному кріслі, і не імітую захворювання. У мене досить власної гідності і поваги до закону, і тому я налаштований згодом піти в суд і особисто взяти участь в засіданні, на якому розглядатиметься запобіжний захід щодо мене. А також в подальшому публічно доведу безпідставність і абсурдність звинувачень, в тому числі - і в суді. Коли саме - це залежить від лікарів, сподіваюся, зможуть за короткий час завершити реабілітацію, і тоді я зможу професійно в суді публічно розгромити всі надумані звинувачення", - написав він.


"Не робіть з мене козла відпущення, - додав Насиров. - Робота важка, і працював на межі. Шкода, що організм не витримав раптового психологічного тиску. Але, повторюся, я зацікавлений скоріше вирватися з лікарні, щоб довести неспроможність висунутих звинувачень".



Нагадаємо, що Роман Насіров нібито пережив інфаркт прямо перед врученням підозр у причетності до "газової справи" збіглого нардепа Олександра Онищенка і заподіянні державі збитків в 2 млрд грн.


Як повідомляв ONLINE.UA,  нардеп Андрій Журжій заявляв, що медичне обстеження Романа Насірова спростувало чутки про пережитий ним інфаркті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?