У Німеччині росіяни напали на українців
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині росіяни напали на українців

бійка

У німецькому місті Бремен сім громадян РФ навмисно спровокували та напали на чотирьох українців.

Група росіян напала на українців у Німеччині

Згідно з даними німецького видання Bild, подія сталася ще ввечері 31 жовтня.

Четверо українців (усім по 19 років) сиділи на лавці в парку біля головного залізничного вокзалу, і до них підійшла група росіян.

Як вдалося дізнатися журналістам, семеро громадян РФ робили все можливе, щоб влаштувати бійку, вигукуючи проросійські гасла (зокрема "Свободу Росії"), а потім накинулися на українців.

Згодом 16-річний росіянин витягнув пістолет та вдарив одного з українців по голові. Після побиття нападники відібрали в нього наручний годинник і навушники та втекли, - йдеться в повідомленні ЗМІ.

Окрім того, наголошується, що своєчасно сповіщені співробітники федеральної поліції змогли заарештувати 16-річного росіянина та передати його законним опікунам.

У Польщі також були подібні інциденти

Ще 8 вересня стало відомо, що поліція польського Гданська затримала трьох осіб, які скоїли напад на українських дітей.

За словами польський поліцейських, їм повідомили про напад на дівчину-підлітка.

Повідомляється, що 26-річна громадянка РФ підійшла до жертви і без жодної причини почала бити її кулаками по обличчю і голові. Ба більше, вона кинула в неї телефон дівчини, пошкодивши його.

За подругу заступився одноліток, за що на нього напали двоє чоловіків. "Зловмисники кілька разів вдарили і душили його, розбивши при цьому окуляри, а також викинули у воду чохол від телефона, – розповіла молодший шериф Магдалена Циска з Гданського міського відділу поліції.

Поліцейські одразу прибули на місце події та затримали громадянку РФ, яка скоїла напад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?