У Норвегії планують закриття прикордонного переходу з РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Норвегії планують закриття прикордонного переходу з РФ

Норвегія
Джерело:  NRK

Норвегія може дотримуватися рішення уряду Фінляндії і також закрити свій прикордонний пункт із РФ.

У Норвегії також допустили закриття прикордонного переходу з РФ

За словами міністра юстиції Норвегії Емілі Енгера Меля, на поточний момент не фіксується збільшення кількості перетинів кордону з Росії через Стурског, як це спостерігалося у Фінляндії.

Трафік дуже низький і був низьким усю осінь, - сказала Мель.

При цьому вона додала, що Норвегія уважно стежить за ситуацією.

І, можливо, у разі необхідності нам буде доцільно закрити кордон у найкоротші терміни, - сказала міністр юстиції.

РФ направила мігрантів до кордонів Фінляндії та Естонії

Останнім часом Фінляндія почала блокувати в'їзд з території РФ через наплив нелегальних мігрантів. Так, прикордонна служба Фінляндії заборонила в'їзд людям, які їдуть на велосипеді через пункти пропуску на кордоні з РФ.

Сьогодні Фінляндія офіційно вирішила закрити кордон із Росією. Пункти пропуску закриють у ніч із п'ятниці на суботу, 18 листопада.

Також керівник прикордонної служби Естонії Вейко Коммусаар сказав, що уряд Естонії знав про плани Фінляндії закрити відразу чотири прикордонні переходи на кордоні з Росією. Таллінн теж може ухвалити подібні рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?