У Новій Зеландії депутатка велосипедом вирушила до лікарні народжувати
Категорія
Світ
Дата публікації

У Новій Зеландії депутатка велосипедом вирушила до лікарні народжувати

У Новій Зеландії депутатка велосипедом вирушила до лікарні народжувати
Джерело:  online.ua

Уже декілька днів уся Нова Зелендія обговорює радісну новину - там відома політикиня та депутатки від партії зелених Джулія Гантлер повідомила про поповнення в родині. Однак найцікавіше те, що в лікарню вже з переймами породілля вирушила на велосипеді.

Джерело: Фейсбук-сторінка Джулії Гентлер

У Новій Зеландії політикиня велосипедом поїхала до лікарні народжувати

Варто звернути увагу на те, що Джулія Гантлер - колишня міністерка в справах жінок Нової Зеландії. За її словами, вона не планувала народжувати на велосипеді, однак була готова до будь-якого розвитку подій.

Як стверджує депутатка, вона народила дитину через годину після того, як добралась до лікарні. Політикиня вдячна усім лікарям за професіоналізм та допомогу.

Велика новина! Сьогодні о 3.04 ранку ми зустріли нового члена нашої родини. Я справді не планувала їздити на велосипеді під час пологів, але це таки сталося. Мої перейми були не такими вже й сильними, коли ми вийшли о 2 ранку, щоб йти до лікарні, хоча між ними була 2 – 3 хвилини, і вони наростали, коли ми прийшли через 10 хвилин. (Я посміхаюся на автостоянці відразу після першого.) І дивовижно, що зараз у нас спить здорова, щаслива дитина, як і її тато. Я відчуваю себе благословенною, що отримала чудову турботу та підтримку від чудової команди, що впоралася з дуже швидкими (і, на щастя, неускладненими) пологами, - розповіла Джулія Гентлер.

За словами Джулії, все пройшло чудово. Політикиня опублікувала чимало світлини з сонним чоловіком і новонародженою донечкою, які миттєво розлетілилися в соціальній мережі.

Варто звернути увагу на те, що це вже не перший такий випадок з Джулією Гентлер. 3 роки тому, коли вона ще була міністеркою, до лікарні народжувати чиновниця також вирушила велосипедом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?