У Новосибірську знайшли нове масове поховання найманців "Вагнера" — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Новосибірську знайшли нове масове поховання найманців "Вагнера" — відео

У Новосибірську знайшли нове масове поховання найманців "Вагнера" — відео
Джерело:  online.ua

У російському Новосибірську знайшли свіжі поховання загиблих найманців із ПВК "Вагнер".

Джерело: Сибирь.Реалии

У Новосибірську знайшли нові могили вагнерівців

Видання отримало відео від анонімного джерела. У ньому видно десятки могил людей, які загинули у період з листопада 2022 року по січень 2023-го.

Майже всі могили мають вінки із зображенням жовтої зірки та чорного хреста. Це один із символів ПВК "Вагнер". На інших могилах є лише вінки в кольорах російського прапора.

Видання пише, що зважаючи на розташування, загиблих поховано у кварталі Гусинобродському цвинтаря 7В. Його могли спеціально виділити під такі поховання.

На супутникових знімках минулих років поховань у цій частині Гусинобродського цвинтаря не було. Джерело редакції також повідомило про новий, поки що порожній квартал цвинтаря поряд з 7В, - повідомляє ЗМІ.

Наразі ідентифіковано близько 200 могил у кварталі 7В.

Раніше російське видання "Тайга.інфо" повідомило, що на цьому кладовищі поховали четверо уродженців Туви, троє з них - Ерелчин Чечен-оол, Монгуш Чариш-оол, Херел Ондар, які були засуджені за збут наркотиків, крадіжки, шахрайство та розбій.

Також Сибирь.Реалии ідентифікували ще одного засудженого жителя Туви - 34-річного Василя Седіп-Балчира. У 2020 році його засудили за крадіжку та придбання наркотиків до 2,5 років суворого режиму. Він загинув у січні 2023 року.

У Новосибірську поховані й інші засуджені бойовики - 22-річний житель Красноярська Насім Лоскутов та 31-річний Денис Пічугін.

Обох у 2022 році засудили за крадіжку і вони загинули у грудні 2022 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?