У Парижі знову запрацював Діснейленд після тривалого карантину
Категорія
Світ
Дата публікації

У Парижі знову запрацював Діснейленд після тривалого карантину

У Парижі знову запрацював Діснейленд після тривалого карантину
Джерело:  online.ua

17 червня Діснейленд в Парижі знову відкрився для відвідувачів. Популярний парк розваг був закритий 8 місяців через карантин.

Джерело: Reuters

У паризькому Діснейленді після відкриття змінилися правила. Аніматори в костюмах мультяшних персонажів більше не можуть традиційно обіймати гостей - їх зобов'язали триматися від людей на відстані. Також відвідувати парк відвідувачі зможуть тільки в масках - це правило не поширюється тільки на дітей до 6 років.

Гендиректорка паризького Діснейленду Наташа Рафальскі вважає відкриття парку переломним моментом для всього туристичного і готельного сектора Франції, який нарешті виходить з карантинної кризи.

Діснейленд на карантині

Паризький парк атракціонів закрили на карантин 30 жовтня 2020 року. Передбачалося, що він відновить роботу 2 квітня, однак темпи поширення коронавіруса не залишили таким планам ні шансу.

В цілому керівництво компанії Disney анонсувало скорочення близько 32 тисяч робочих місць в Діснейлендах по всьому світу.

Карантин у Франції

Паризький Діснейленд відкрили завдяки пом'якшенню карантину у Франції. З 17 червня в цій країні скасували обов'язкове носіння масів на вулиці, а з 20 червня скасують комендантську годину, яка діяла з 23:00 до 06:00.

При цьому маски все ще потрібно буде носити в місцях великого скупчення людей і в чергах, а також в закритих приміщеннях.

Франція також відкрила кордони для міжнародних туристів. Влада розділила країни світу на три зони - червону, помаранчеву і зелену - в залежності від епідеміологічної ситуації.

Україна - у помаранчевій зоні, з якої дозволяється в'їзд всім вакцинованих громадянам, незалежно від мети поїздки. Людина повинна пройти повну вакцинацію однією з вакцин, затвердженою регулятором ЄС ЕМА - Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca і Johnson & Johnson. Від вакцинованих туристів з помаранчевої країни при посадці на літак також можуть запитати ПЛР-тест або тест на антиген.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?