У Підмосковʼї спалахнула масштабна пожежа — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Підмосковʼї спалахнула масштабна пожежа — відео

Пожежа
Джерело:  online.ua

Під Москвою загорівся місцевий ринок. Масштабну пожежу намагаються локалізувати відповідні служби.

У Підмосковʼї виникла масштабна пожежа

Як наразі відомо пожежа виникла в Хімках. Там спалахнув ринок. Пожежники намагаються локалізувати вогонь.

Наразі невідома причина пожежі та чи причетні до цього українські спецслужби.

Пожежа у Красноярському краї

Раніше російському Красноярському краї сталася масштабна пожежа на підприємстві з виробництва палет та виробничої будівлі, і площа займання становила понад дві тисячі квадратних метрів. Пожежникам вдалося локалізувати відкрите горіння.

Пожежники боролися з вогнем на підприємстві ще з учорашнього вечора. Так, ще 4 жовтня російські МНСники заявляли, що не допустили поширення пожежі на сусідні будівлі, і згодом розповіли про локалізацію.

Внаслідок масштабного вогняного НП у Красноярському краї в Омелянівському районі, за даними екстрених служб, ніхто не постраждав.

За даними російського пропагандистського агентства ТАСС, у Красноярську на території підприємства на відкритій території спалахнули палети на площі 2 тис. кв. м та виробнича будівля на площі 200 кв. м.

Поряд з палетами, що горять, знаходиться сервіс вантажних машин, додали представники оперативних служб російським ЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?